Mat stanice rade Веллера mali паяя s mjedenim polaznik tragove spužve

Površinska zaštita : Silikonska podloga za lemljenje štiti vaš radni prostor od opeklina, braving temperaturu do 570°F/300 C.Čistim i urednim radni prostor : Održavajte čistom i organiziranu radnu okolinu za lemljenje.Pobrinite se da male dijelove ili alat ne može izgubiti, uz pomoć pojedinih odjeljaka i utora za učinkovite organizacije.Silikonska podloga za lemljenje uključuje ugrađenu liniju i četiri magnetske području za sigurnu pohranu.Srednji format : Zaštitite svoj radni prostor sa silikonskim tepih za lemljenje Medium 17,5 x 11,75 inča (455 x 300 mm). Smanjite ostaci savjet : Učinkovito ostatke lemljenje sa svojim паяльных alata, bez stopice.Sprečavanje hlađenja savjet : Održavajte temperaturu vrha u odnosu na целлюлозными spužvama, podizanje produktivnosti i kvaliteta lemljenje spojeva.Jednostavnost korištenja : brzo i lako ostatke lemljenje, jednostavno umetanjem lemilo u centar bezobrazan spužvasto pročišćivač tijekom i nakon uporabe.