Košara Za kupovinu Reusable Torba Za Kupovinu, Sklopiva Korpa Za Pohranu Velika Košara Za Pohranu Vojnim Vojnika

Veličina : 22.0x12.6x11.4 inča/56x29x32 cm, 50 l velikog kapaciteta, može primiti veliki broj predmeta.Vrlo je pogodan za namirnice, piknik, dostave hrane, izlete i sl. Materijal : Košara je izrađena od tkanine Oxford 300 D, četiri kuta koš osiguran zagrade, i na dnu утолщено, s dvije ručke,što je vrlo trajan i izdržljiv, lako ju je nosio sa sobom.Piknik košara velikog kapaciteta, pogodno za obitelj, farme, škole, kupovinu, spremanje stvari, također mogu biti pohranjeni u prtljažniku automobila.Organizacija i деклаттер : Sklopive kutije za pohranu dopuštaju da lako pronađu stvari.Ovi mekani kocke za pohranu nalaze na podu, police ormar, policu ,radnom stolu ,pranje,uredu i mnoge druge.Višenamjenski : Višenamjenska torba za pohranu možete koristiti kao kutije za spremanje igračaka/ knjiga/cd-a ili za nošenje i organizacije posteljine, sredstava za čišćenje, umjetničke potrepštine, albume i rada škole.Savršen način za organiziranje nereda.Torba za pohranu i radi kao reusable linija kutija za transport proizvoda i dobro se uklapa u košarici prilikom kupovine.Također je idealan za pakiranje piknik i zalogaje, a za nošenje dodatne opreme za plažu ili kamp.Organizirajte predmete u vozilu ili u gepeku.Materijal : tkanina Oxford 300 D Veličina : 22.0x12.6x11.4 inča/56x29x32 cm Kapacitet : 50 l/13 litara Težina : 14.82 oz Područje ispisa : ispis s četiri strane, bez ispisa na dnu Складываемая i hrapav : Četiri ugla koš osiguran zagrade, i na dnu утолщено, s dvije ručke,koji je vrlo snažan i izdržljiv, lako nositi sa sobom.