• Obnovljeno
Tip C za mikro Kabela, Prijenosni Profesionalni USB3.1 čovjek čovjeku Kabel za prijenos podataka OTG Kompaktan

Tip C za mikro Kabela, Prijenosni Profesionalni USB3.1 čovjek čovjeku Kabel za prijenos podataka OTG Kompaktan

Buyers rating:
HRK 147.00

Prisutan

Brzi prijenos signala : izuzetna izrada, cijeli korištenje materijala, laminirano zaštita i zaštita od smetnji kako bi se osigurala brzi prijenos signala.Dobre stvari : lagan i kompaktan, lako nositi sa sobom, izrađena je od visokokvalitetnog materijala, čvrsta i sigurna, ima dugi vijek trajanja.Funkcija : Podrška za funkciju za punjenje i prijenos podataka računala i mobilnog telefona, vrlo je praktičan.Plug and play : Nema potrebe putovati, jednostavan za korištenje, važne pribor za prijenos podataka, donose vam utjeha.Dobra izvedba : Sučelje prihvaća tehnologiju legure, podržava hot veza i trajnije za korištenje.Značajke : 1. Plug and play, ne trebate voziti, jednostavan za korištenje, važne pribor za prijenos podataka, donose vam utjeha.2. Sučelje prihvaća tehnologiju legure, podržava hot veza i trajnije za korištenje, dobre performanse.3. Podržite funkciju za punjenje i prijenos podataka računala i mobilnog telefona, vrlo je praktičan.4. Lagan i kompaktan, lako nositi sa sobom, izrađena je od visokokvalitetnog materijala, čvrsta i sigurna, ima dugi vijek trajanja.5. Izuzetna izrada, cijeli korištenje materijala, laminirano zaštita i zaštita od smetnji kako bi se osigurala brzi prijenos signala.Parametri : Stanje : 100% apsolutno Новыйтип : Type-C to Micro Male to Male OTG Cable Material : PCCable Dužina : cca. 1m / 39.4 in Upućivanje popis : 1 x Type-C to Micro Male to Male OTG Cable Note : 1. Molim vas, dopustite malu pogrešku zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.2. Monitor nije kalibriran jednako, boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta.Molim, uzmi ovaj kao standard.

Ostale karakteristike

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Type-C to Micro Male to Male OTG Cable
Material:
PC
Cable Length:
Approx. 1m / 39.4in
Package List:
1 x Type-C to Micro Male to Male OTG Cable :
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Slične ponude

Pravi USB Data & Power za Sony PSP 1000, 2000, 3000
  • Obnovljeno
zahvalnost:

Pravi USB Data & Power za Sony PSP 1000, 2000, 3000

Potpuno novi,prenosiv i lagan.Najbolja zamjena za PSP 1000, 2000, 3000,dobro je pogodan za korisnike koji često putuju.To je super za punjenje i prijenos podataka.Pogodan za PSP 1000, 2000,

HRK 20.97