• Obnovljeno
Kupnja Spree Boca vode, Pogodan za Hvatanje 3.0 X 3.0 X 9.8 in Visoke Боросиликатное Staklo USB Punjenje Vodika

Kupnja Spree Boca vode, Pogodan za Hvatanje 3.0 X 3.0 X 9.8 in Visoke Боросиликатное Staklo USB Punjenje Vodika

Buyers rating:
HRK 99.90

Prisutan

Punjenje putem USB-a i prijenosni dizajn, jednostavan za nošenje, odlično za uredske radnike, putovanja ili poslovnih putovanja.Ergonomsko kućište, boce s vodom pogodan u zarobljavanju, više prikladan za korištenje.Izrađen je od visokokvalitetnog materijala, nevino, lako se čisti, izdržljiva, koristan i siguran za korištenje.Jednostavno upravljanje, jednostavnost i praktičnost u upotrebi, omogućuju piti bogate vodikom vodu u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.Popijte jednu bocu bogate vodikom vode svaki dan, to će poboljšati vaše zdravlje i dat će vam zdrav život.Izrađen je od visokokvalitetnog materijala, nevino, lako se čisti, izdržljiva, koristan i siguran za korištenje.Ergonomsko kućište, boce s vodom pogodan u zarobljavanju, više prikladan za korištenje.Jednostavno upravljanje, jednostavnost i praktičnost u upotrebi, omogućuju piti bogate vodikom vodu u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.Popijte jednu bocu bogate vodikom vode svaki dan, to će poboljšati vaše zdravlje i dat će vam zdrav život.Punjenje putem USB-a i prijenosni dizajn, jednostavan za nošenje, odlično za uredske radnike, putovanja ili poslovnih putovanja.

Ostale karakteristike

Condition:
100% Brand New
Material:
High Borosilicate Glass
Power Supply:
USB Charging
Capacity:
350ml
Power:
4W
Voltage:
DC 5V
Battery Capacity:
1000mAh
Electrolysis Duration:
3 minutes / time
Charging Time:
3 Hours
Hydrogen Content:
1200ppb
Size:
Approx. 75 x 75 x 250 mm / 3.0 x 3.0 x 9.8 in
Weight:
Approx. 957g / 33.8 oz
Instruction:
1. For the first time use, after soaking for 5 minutes to wet the electrolytic chip, press the button for three seconds, the blue light will be on and the hydrogen production will be started. :
2. The default electrolysis time is 3 minutes. After the electrolysis is finished, the blue light will automatically go out and there will be a sound for reminder. :
3. If you want to stop electrolysis in the middle, you can long press and hold the button to force stop. :
4. Please drink the hydrogen-rich water after electrolysis as soon as possible to avoid too long standing time, resulting in hydrogen volatilization. :
Package List:
1 x Hydrogen Rich Water Bottle :
1 x USB Cable :
1 x User Manual :
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Slične ponude

Termos Borosil Thermo od nehrđajućeg čelika, 1l, Plava
  • Obnovljeno
zahvalnost:

Termos Borosil Thermo od nehrđajućeg čelika, 1l, Plava

304 Rang 100% dokaz hrđe SS iznutra i izvana.Двухстенная vakuumska izolacija s bakrenim premazom za bolje očuvanje temperature.Hermetički flip top sa poklopcem koji služi i k

HRK 242.52