TOYANDONA Bachelorette Party Banner, Bachelor Party Balloons - Same Forever Banner, Bridal Shower Supplies Bride

: ) Bachelorette party dekoracije : Netoksični, izdržljiv, jednostavan i praktičan za dugo vrijeme korištenja. : ) Svadbeni tuš dekor : S ovim balonom vaša stranka biti radostan.Pomozite vam stvoriti jaku i zabavnu atmosferu zurke. : ) Bachelorette party dekoracije nestašan : Posebno dizajniran za jedne i prvostupnika stranke. : ) Bachelorette party suveniri : je Izrađen od visoko-kvalitetne aluminijske filma materijala s istim uzorkom penisa trajno. : ) Topli savjet : Poštovani kupci, zbog efekta rasvjete, svjetline monitora, Priručnik za mjerenja i tako dalje, Postoji svibanj biti neke manje razlike u boji i veličini između fotografijom i stvarne robe.Iskreno se nadam da ćete moći razumjeti!Hvala!.Opis - Boja : rose gold;- Materijal : aluminijska folija;- Veličina : oko 40 x 30 x 1 cm; Paket uključuje 1 x balon.