4 Pakiranje od 150 ml/ccm Veliku Plastičnu Špricu Tekući Mjerni Špricu Alati Pojedinačno Zatvoriti s Mjerenjem

150 ml Div/veliki mlaz vode izrađen je od 100% standardnog kvalitetne plastike pojedinačno sterilnu hermetičan, čist, siguran; Skala šprica jasan i precizan.Plastična šprica za savršene veličine za prijenos ulja, jello shots stranke, sjaj za usne Baza Lanca, expoxy zanat, tekući lijek i usmeni med za vašeg psa, mačke, ptice i druge kućne ljubimce.Također odlično za laboratorijsku, prijenos tekućine i parfema, lijepljenje projekata, e-ulja, industrijskih ljepila, mjerenje elektroničkih tekućine i sl. 4 pakiranje visokokvalitetnog plastičnog šprica od 150 ml s mjerenjem, dovoljno za korištenje ili izmjene.Toplo napomena : plastične šprice samo su namijenjeni za industrijsku upotrebu.

Hamilton 84502 Šprica-pipeta, 8-kanalni

Hamilton 84502 Šprica-pipeta, 8-kanalni

Brzo prenesite 4, 6, 8 ili 12 uzoraka s микроэлементных ploče na секвенирующие gelovi, najlonske membrane ili drugu микроэлементную tanjur.Podesiv