balacoo Drveni Riblja Brod Model Igračke Drveni Brod Mini Drveni Jedrenjak za Školske Projekte Napravite Svoj Vlastiti

Ove prekrasne obrta također su zabavan poklon za vašu obitelj i prijatelje tijekom zabave, festivala.Može se koristiti za ukrasiti vaš travnjak i vrt, živ i zanimljiv, kao i za oživljavanje vašeg vrta.Ove mini-brod se može koristiti kao mini-vrtni ukras, dekor cvjetni lonac, mikro-krajolik uporište i sl. je Izrađen od izdržljivog, visokokvalitetnih drvenih materijala, dizajniran za blijeđenje boje.Zaštita okoliša, robustan, siguran, moderan i lijep, jedinstveni oblik.Opis Drveni model ribarskom brodu Igračka Drveni brod Mini Drveni jedrenjak za školske projekte Napravite svoj vlastiti brod Obrt Božić morske stranke ukras Ukras Zapisnik Boja Značajke - Materijal : drvo.- Boja : boja trupaca.- Veličina : 20. 00 X5. 50 X3. 00cm; 7. 86 X2. 16 X1. 18in.Paket uključuje 1 modela plovila.