Je dobar u svijetu Auto Lak Za nokte-Kist-Stroj Feeder-8 oz Hip Pijenje Alkohola Tikvica

IZDRŽLJIV I JAK - Naša čvrste stijene 8 unci hip pitka žarulja je idealna za sve vrste piće u zatvorenom prostoru i na otvorenom.On razlikuje čvrste konstrukcije, elegantnim i besprijekornu pečat s prikazanim dizajnom.On je stvarno stvoren za to da izgledaju sjajno i trajati vrlo dugo.TEHNIČKE KARAKTERISTIKE SIGURNOSTI - To je flash 8 unci, koja se može oprati u perilici posuđa, ali ona nije sigurna za mikrovalnu.On je vrlo izdržljiv i trajati nekoliko pranja!.IDEALNO VRIJEME ZA UPORABU - Razbiti za stranku ili stranke, odmor, šetnju, kampiranje, biciklizam, ili bilo koje druge unutarnje ili vanjske aktivnosti.Možete pokazati svom mužu, ženi, prijatelju, čovjek, šef, секретарше ili bilo kojem drugom članu obitelji.SAVRŠEN POKLON - naravno, to bi bio savršen poklon za posebnu osobu!Ovo je odličan poklon za majčin dan, očev dan, diplomski, Božić, mladoženja na мальчишнике, svadbeni tuš ili bachelorette party, vjenčanje, rođendan, Valentinovo ili bilo koji drugi dan.Naša tikvica kapaciteta 8 unci izrađen od čvrste visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i ima tiskano dizajn prikazan na pregledu slike.Ako je to dar ili samo tako, nećete požaliti svoju odluku o kupnji.

Studio 35 Pumpa Za skidanje laka, Aceton 5,9 fl oz

Studio 35 Pumpa Za skidanje laka, Aceton 5,9 fl oz

Studio 35 Pumpa za skidanje laka, 100% Aceton 5,9 fl oz.Pomaže ukloniti vrhovima noktiju, ljepilo i sjaj 100% Aceton Непроливаемый pumpa je Izuzetno lako zapaljiv.Držati podal