Divovski Banner stranke s Prilagođenim naljepnicama Godine, Cirkus Vrijeme

Klasicni cirkus tematski div banner stranke "Sretan rođendan".Dimenzije 60 cm (5 stopa) dug i 20 cm u visinu.Ukrasite zid ili mogućnost stol za glavni događaj vašeg djeteta.Prilagodite s uključenim naljepnicama, po 4 za uzrasta 1, 2 i 3. Shop Creative Converting's line koordinira jednokratni pribor za zabave, jela i dekor na temu циркового vremena.Od proizvođača Ladies and gentleman, boy and girls, children of all ages, divite se na ove velike potrepštine za zabave Circus Time za svoj sljedeći glavni događaj dijete.Ova tema je u retro stilu uključuje dječji favoriti su pod velikim krovom, uključujući slonova na paradi, lavova u svečanim šeširima i dresiranih tuljana, балансирующих loptica na zabavnim полосатом vintage принте.Kreativna transformacija čini vaš odmor dostojan toga, da bi ga zapamtili.Divovski stranačka banner ima dimenzije 60 cm (5 stopa) dug i 20 cm u visinu i uključuje 4 naljepnice za djecu u dobi od 1, 2 i 3 godine za prilagodbu baloni na znak.Koristite za ukrašavanje zidova, dodajte ispred površine ili dodajte veliku strelicu, i to će biti odličan način da se usmjeravaju promet u željenu zonu ili mogućnost priređivanja domjenaka za proslave rođendana.Napravite korak naprijed za odgovarajućim обеденными i десертными tanjure, salvete za ланча i pića, šalice, novim двухцветными priborom duo i kapama stolova.Ne zaboravite nadopuniti svoj starinski dekor rođenja координирующими paravani za cupcakes, zatvoriti na oba zdjele za čokolade i пуншей, paketima za poklone središnje elemente, ukrasne banera, papirnate tekstilni svjetiljke, фольгированными i sjajna svjetla, balonima i salvete od Creative Converting.

My Mind's Eye-Basics Party Fans, Zlatna Boja, Set od 4

My Mind's Eye-Basics Party Fans, Zlatna Boja, Set od 4

BRZO POSTAVLJANJE : u Potrazi za najbrži način prilagoditi danešto neobičan?Nema stresa, kada je u pitanju mojih misli o prethodno sklopljenih stranke фанатах.JEDNOSTAVNO OTVORITE