60 Br. Zelena Crna Metalik Zlatni Baloni Гирлянда Luk Kit, GAGAKU 12 Inč (a) Lateks Konfeti, Baloni za Rođendan

【12-inčni balon Arch Garland】Dođite u zelena, crna, srebrna, zlatna i zlatni konfeti i proizvedeni u trajanju od prirodnog lateksa, ovi baloni mogu biti надуты zrakom ili helij. 【Pakiranje list】 10 kom x mat crna kugla, 10 kom x mat zelene loptu, 10 kom x metalik zelenu loptu, 10 kom x srebrna metalna kugla, 10 kom x zlatni metalni kromirani loptu, 20 kom x konfete loptu, 1 rola ukrasne trake, 1 rola srebrne trake 100 kom x balon spot ljepila i 1 pakiranje x alat za vezivanje balona. 【Rođendan baloni】 Idealne crni i zeleni baloni za 1-og, 13-og, 21-og i 30-og i 40-og, 50-og i 60-og, 70-og i 80-og, 90-og i 100-og rođendana za djecu, muškarce ili žene. 【Više svečani dekor】 Obavezno ukras za dječju dušu, safari u džungli / šumi / traktora tematske zurke, svadbe, maturalne večeri, maturalne večeri, mirovinskog zurke, jubilarnoj zurke, оскаровской zurke, zaruka, vjenčanja, dječje seksualne zabave. 【3 Načina proslave】 Ukrasite svoju stranku luk, украшающей strip, kao što su rainbow balon, vijenac, zidovi i namještaj točke ljepilom ili jednostavno držite balone u rukama srebrnom trakom.Ukrasite svoju stranku luk, украшающей strip, kao što je ohrabrujuće гирлянда od balona.Ukrasite zidove i namještaj točke ljepilom.Držite balone u ruci sa srebrnom vrpcom.

Shipodin Balloon Time Je balon

Shipodin Balloon Time Je balon

Balon vremena Je balon.Ukrasto je lagani povjetarac s ovim super uštedu vremena!Ovaj lagani jednokratnu balon, ispunjen helij, dolazi s jednostavan za korištenje tuš tropska kiša i ručk