Sklopiva Vješalica Za Hlače Bogata Sklopiva Vješalica Za Odjeću Čarobni Vješalica Za Odjeću Čarobni Vješalica Za

Sklopiva Vješalica Za Hlače Bogata Sklopiva Vješalica Za Odjeću Čarobni Vješalica Za Odjeću.Uštedite malo prostora u vašem ormaru s našim vješalice za odjeću!.Svaka satna izračunati na pet slojeva različitih vrsta odjeće, da se efikasno štedi puno prostora.To je opremljen sa dvostrukim kukama, koje sigurno podržavaju svoju odjeću.Kuke i mogu se koristiti na nekoliko načina za vješanje raznih veličina hlače, suknje, traperice, košulje, ručnika i mnogo drugog.Vješalica za odjeću čini organizaciju vašeg ormara je vrlo jednostavan, a također je vrlo prikladan za male ormara.Ušteda prostora : Svaka stalak ima 5 slojeva skupio, što štedi puno prostora u vašem ormaru, garderobom, kupaonica, spavaća soba, kuhinja i sl. Dvostruke kuke : Dvostruke kuke od nehrđajućeg čelika sigurno zadržati čak i više teških predmeta.Dvostruke kuke i omogućuju lako mijenjati vješalice na nekoliko različitih načina.Sklopiva vješalica za hlače Bogata sklopiva vješalica za odjeću Magic Clothes Hanger Features : Uštedite malo prostora u vašem ormaru lako s našim vješalicom za kapute za odjeću!Svaka satna izračunati na pet slojeva različitih vrsta odjeće, da se efikasno štedi puno prostora.To je opremljen sa dvostrukim kukama, koje sigurno podržavaju svoju odjeću.Kuke i mogu se koristiti na nekoliko načina za vješanje raznih veličina hlače, suknje, traperice, košulje, ručnika i mnogo drugog.Vješalica za odjeću čini organizaciju vašeg ormara je vrlo jednostavan, a također je vrlo prikladan za male ormara.Ušteda prostora : Svaka stalak ima 5 slojeva skupio, što štedi puno prostora u vašem ormaru, garderobom, kupaonica, spavaća soba, kuhinja i sl. Dvostruke kuke : Dvostruke kuke od nehrđajućeg čelika sigurno zadržati čak i više teških predmeta.Dvostruke kuke i omogućuju lako mijenjati vješalice na nekoliko različitih načina.Raznovrsnost i svestranost : Vješalica može se koristiti za više različitih vrsta odjeće, kao što su hlače, suknje, traperice, hlače, majice, ručnici, sportska odjeća, haljine i još mnogo toga.Organizacija za pohranu : Ova vješalica za odjeću pomoći će vam da lako organizirati cijeli svoj ormar.On je idealan za prljave i male prostore, koji mogu brzo загромождаться.Čvrsta i izdržljiva : Izrađena od nehrđajućeg čelika, to će trajati dugo vremena Materijal : ABS + nehrđajući čelik.Veličina : 34 X14, 5 cm Sadrži : 1 kom. čarobni vješalica za odjeću.